Dundis

Elke twee weken delen we bij de CNCD met een groep ondernemers onze ervaringen tijdens een gezellig uitgebreid ontbijt. Maar waarom hebben deze ondernemers eigenlijk voor de CNCD gekozen? De komende tijd stellen verschillende leden van de CNCD zich voor!

 

Even voorstellen:

In deze voorstelreeks mag ik het spits afbijten. Ik ben Kitty Nijholt en ik ben mede-eigenaar van Dundis. Vanuit ons kantoor in Rolde houd ik me samen met mijn collega's bezig met zichtbaarheid en daaruit voortvloeiende marketinggerichte werkzaamheden. Ik ontwerp. Ik maak illustraties, logo’s, brochures, advertenties, visitekaartjes. Ik zorg voor ontwerp, realisatie en vindbaarheid van websites.

Kitty - Dundis

Dundis richt zich op ondernemingen in noord Nederland. In 2001 heb ik het bedrijf opgestart onder de naam Hippics Design. Vijftien jaar later hebben we het bedrijf opgesplitst in Dundis en Hippics Design. Deze laatste is de hippische tak van het bedrijf.

In 2002 hebben we één van de bekendste websites voor de paardensport gecreëerd: Startlijsten.nl. Deze website met dagelijks ruim 20.000 bezoekers biedt ruiters en wedstrijdsecretariaten de mogelijkheid gratis vraagprogramma’s, startlijsten en uitslagen te plaatsen en raadplegen.
Inmiddels dus al ruim 20 jaar een grote speler in de hippische online wereld en daar zijn we trots op!

Waarom ben je lid geworden?

In 2015 had ik het met een bevriende ondernemer over netwerkclubs en de meerwaarde ervan. Het verplichte karakter van de bekende netwerkorganisaties vind ik niet prettig, dus ik wist eigenlijk niet of zo’n netwerkclub wel wat voor mij was. Zij nodigde me uit eens een keer mee te ontbijten, dus die donderdag was ik even voor 7 uur ’s ochtends in Balloo. En dat voelde echt als een warm bad! Inspirerende verhalen van mede-ondernemers zorgden ervoor dat ik, ondanks dat ik absoluut geen ochtendmens ben, helemaal enthousiast aan mijn werk begon!

De ongedwongen sfeer en de humorvolle bijdragen van de ondernemers, zorgden ervoor dat ik dit lidmaatschap wel eens een tijdje wilde proberen.

Wat is de meerwaarde van de CNCD voor jou?

De hoeveelheid kennis en ervaring die ik opdoe tijdens de bijeenkomsten, zijn voor mij veel waard. Inmiddels heb ik ook al veel voor de andere ondernemers en hún netwerk mogen betekenen, net als zij voor mij.
Gunnen is een sleutelwoord bij netwerken en om elkaar werk te gunnen moet je elkaar kennen en vertrouwen. Dit biedt echt de meerwaarde van de CNCD voor mij.

Aan wie geef jij de pen door?

Als een tikkeltje onzekere starter kwam hij bij de CNCD, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte ondernemer die onlangs zijn eigen pand gekocht heeft. Gerard de Bresser, zou jij eens willen vertellen over jouw redenen lid te zijn van de CNCD?

Lidmaatschap
 

Kosten:€ 400,- ex BTW per jaar
incl. ontbijt, zaalhuur en overhead
 
Tijd:elke 2 weken op donderdag
van 06:45 tot 08:30 uur.